Η ΕΤΑΙΡΙΑ

Προερχόμενοι από το χώρο της πληροφορικής και έχοντας αποκτήσει εμπειρία ετών με ολοκλήρωση μεγάλων έργων και επιτυχή παρουσία σε ολοκληρωμένες λύσεις πληροφοριακών συστημάτων μεγάλων πελατών, αποφασίσαμε σαν ομάδα να εξετάσουμε σε βάθος τις λύσεις που προσφέρει το Cloud Computing. Έτσι μας δόθηκε η δυνατότητα να γνωρίσουμε τις λύσεις του Cloud αλλά και να πραγματοποιήσουμε εκτενείς ελέγχους στη νέα αυτή τεχνολογία που τα τελευταία χρόνια ωρίμαζε όλο και περισσότερο.

about 1

Επιπλέον καταβάλαμε ιδιαίτερη προσπάθεια προκειμένου να προσαρμόσουμε τα στοιχεία του Cloud Computing στη δική μας φιλοσοφία και στις λύσεις που προσφέρουμε στους τελικούς πελάτες προκειμένου να αξιοποιήσουμε στο έπακρο όλα τα πλεονεκτήματα που προσφέρει ως λύση το Cloud Computing. Παράλληλα φροντίσαμε να απομονώσουμε όλα τα στοιχεία που θα μπορούσαν να αποτελέσουν τροχοπέδη στην ολοκληρωμένη προσέγγιση της προσφερόμενης λύσης στον τελικό πελάτη ώστε να εξαφανίσουμε όλα τα γκρίζα σημεία που θα μπορούσαν πιθανώς να δημιουργήσουν πρόβλημα στα πληροφοριακά συστήματα ενός οργανισμού.

 

about 2

Ολοκληρώνοντας τις δοκιμές και τους ελέγχους και συνάπτοντας στρατηγικής σημασίας συνέργειες και συμφωνίες με τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους παρόχους Cloud στην Ελλάδα αλλά και τον υπόλοιπο κόσμο, δημιουργήσαμε την Grow 2 Cloud.
Έκτοτε η εταιρεία σημειώνει ραγδαία άνοδο και πρόοδο τόσο σε απόλυτους αριθμούς, όσο και σε ποικιλία – πολυπλοκότητα έργων και συνολικών λύσεων προς τελικούς πελάτες έχοντας να επιδείξει μόνο Success Stories και ικανοποιημένους τελικούς πελάτες.


Οικονομικά Στοιχεία

Ισολογισμοί: 2014

Που θα μας βρείτε

 logo

Σίνα 2α Μαρούσι Αθήνα 151 24
+30 211 800 4947

emailus